čtvrtek 29. května 2014

Zásnubní prsteny, krok zpět :-)

Krásný podvečer milé dámy a třeba i pánové,

dneska jsem se rozhodla vrátit se o krok zpátky. Ještě před svatbu. Přišly nám totiž prsteny a já jsem z nich tak uchvácená, že se mi o nich chce něco napsat a podělit se s Vámi. A tak, abychom se drželi tématu svatebního speciálu, tu máme zcela neplánovanou vložku, tak zvaný "předsvatební speciál" :-)

Prstenů přišla spousta, barevné, velké, drobné, jednoduché i rafinované. Ale poslední zásilka byly prsteny zásnubní. Materiálem je klasicky rhodiovaná ocel, kameny jsou Swarovski čiré krystaly, vybrušované tak překrásně, že nad nimi srdce plesá.

Dneska nebudu moc psát, jen krátké postřehy, na jakou ruku se prstýnek hodí, hlavně budu obrázkovat :-)

Ten nejúchvatnější a nejkrásnější, s velkým kamenem diamantově broušeným, zasazený do korunky je SPRING. Velikosti naprosto sedí s všeobecným číslovaním. Na ruce působí úchvatně, na drobné ručce i na opravdu velké ruce / jakou mám například já / se vyjíma parádně. Jasně, bude se zatrhávat, jasně, musíte na něj být opatrná, je to prostě kus, ale kruci, která z nás po něm netoužila? :-) A ať se klidně zatrhává!

Kochejte se :





Pro koho je tento skvost přece jenom příliš monstrózní, kdo je povahy jemné a praktické / a zatrhávání mu prostě vadí /, ocení jeho zmenšenou verzi - DIAMOND. Taktéž působí perfektně na všech velikostech dámských ruček.



Možná Vám ale nevyhovuje kulatý tvar šatonu? Třeba máte raději hranatý, chcete prostě něco netypického, co nemá každá ... :-) Pak tu máme SQUARE :




Zdají se Vám tyto prsteny málo zdobné, chtěla byste něco trochu jiného? Nápadnějšího a nápaditějšího? Tak zkusme WEDDING :



Pořád to není ono? Pak navrhuji návštěvu na našich stránkách www.bizuterie-aurea.cz a zkuste si do vyhledáváni zadat ELA, TIP, MAEVA, nebo HIT. Nebo si najeďte sem : http://www.bizuterie-aurea.cz/eshop-kategorie-ostatni.html a najděte si prstýnky.

Tak to je ode mně dnes všechno. Krásný den

Vaše Martina
toho času se nadšeně přehrabující v prstenech :-)

1 komentář:

  1. Mně vybral manžel zásnubní prsten z bílého zlata. Podle mě je zlato nejkvalitnější materiál, ale žluté se mi moc nelíbí, tak jsem byla potěšená, že se rozhodl pro bílé zlato. Podobně vypadají i naše snubní prsteny , takže mi na ruce tyto dva prsteny krásně ladí k sobě.

    OdpovědětVymazat