pátek 9. května 2014

VICCA - šperky s kameny Swarovski

Vážení zákazníci,

vytvořili jsme novou řadu šperků Swarovski elements. Magické šperky VICCA.  Poznáte nás podle loga:

Možná to bude vypadat jako zbytečný počin, trh je přímo přehlcen vším, co se zove Swarovski.  Tak to trochu rozpitváme :-D.

V článku na webu vysvětlujeme jaký je rozdíl mezi Swarovski originály a Swarovski elementy. Počíst si můžete tady, opakovat se nebudu :

http://www.bizuterie-aurea.cz/clanky-swarovski-original-versus-swarovski-elements.html

Viděla jsem ty nejkrásnější kousky originálů a jsem jejich hrdým majitelem a viděla jsem ty nejkrásnější kousky z elementů a jsem jejich majitelem. Rozdíl tam je a bude. Smiřte se s tím. Vždycky to bude "jen" element.

ALE! Dobrá zpráva je, že přes ten rozdíl, existují překrásné kousky i u elementů.

Tak. Ale jaký je rozdíl v té kvantě elementů a komponentů a šperků a všeho, co jejich prodejci nazývají  "zaručeným Swarovski"? :-)


Rozdíl je v tom, kdo je vyrábí a jak, jaké použije materiály a jakou technologií šperky osází.

Na trhu najdete nejlevnější kousky z oceli, která nemá atesty pro prodej v Evropě a většinou stojí nákupčího pár korun / doslova /. Najdete kousky, které vyrábí Vaše sousedka po večerech. Šperky lepené na koleni, ze kterých Vám kameny vypadají už když se na ně křivě podíváte. To všechno se skrývá na webu.

Takže pár tipů, jak na výběr přinášíme zde :


Pravidlo číslo jedna - slevy, akce 1 + 1 a permanentní výprodeje jsou podezřelé! :-)
Přeloženo znamená, že šperk má nízkou nákupní hodnotu a tak se na něj může dát sleva. Nebo se moc neprodává, obecně, a tak se dá super výprodej. Milujete slevy? Buďte obezřelí,obvykle je to fligna :-) Většina seriózních obchodníků nacení šperky správnou cenou hned na začátku. A slevu dává při výjimečné akci - většinou sezónní výprodej. Permanentní výprodej je past. Na Vás :-) Pomíjím obrovské molochy, které si můžou dovolit prodávat za hubičku, mluvím o obyčejných obchodnících.

Pravidlo číslo dvě - stříbro není vždycky výhrou! 
Pokud máte možnost vybrat si z kvalitní rhodiované oceli / uvedená mikronáž /, nebo stříbra, vřele doporučuji, sáhněte po oceli. Vydrží Vám dlouho zářivá a nemá tak silnou tendenci černat. Navíc je hypoalergenní. Optimální vrstva pokovení je 0,3 mikrony.

Pravidlo číslo tři - dívejte se!
Pokud máte vedle sebe tekuté mýdlo, šperky Swarovski a nejnovější nerezové hrnce, je něco špatně! Možná trochu přeháním, ale v zásadě je to tak. Opravdu kvalitní šperky musí mít náležitou prezentaci. Tečka. Samozřejmostí jsou kvalitní fotky.

Dívejte se, jak si prodejce své zboží hýčká, jak se o něj stará, jakou péči věnuje jeho prezentaci. Zeptejte se, uvidíte, jak rychle odpoví, jak bude ochotný. Dívejte se na Heuréku, jaké má reference. Vybírejte si, hledejte, doporučujte.

Ostatní mají prostě Swarovski elementy. My máme VICCA - magické elementy ;-) Tak zapátrejte ve své dávné paměti a najděte vědmu, nespoutanou čarodějku. Silnou a divokou jako příroda sama. Ženu, která znala svou moc, žila s ní v souladu a nenechala se spoutat.



 

Žádné komentáře:

Okomentovat